Netflix har offentliggjort en præstationsliste over de bedste og dårligste internetudbydere, til Netflix streaming over hele verden – Herunder de Nordiske internetudbydere. Fra Norskehavet til Gedser.. eller omegnen.
Netflix har nu 30 millioner medlemmer der ser mere end 1 mia timers Netflix om måneden.

Så som de siger, er det vel et rimeligt datagrundlag for på løst videnskabeligt grundlag, at kunne sammenligne ISP’ernes ydeevne. Fra November måned, vil netflix fremover offentliggøre månedlige ranglister over de skandinaviske internetudbydere, på tværs af alle Netflix streams.

Den gennemsnitlige ydelse ligger langt under toppræstationen grundet en række faktorer, som Wi-Fi, dimsernes begrænsning, ”optil” hastigheder samt en bred vifte af enheder med forskellige begrænsninger,. Den relative placering, er dog en præcis indikator for kvaliteten og sammenhængen af internetadgang typisk opleves på tværs af alle brugere, hjem, og applikationer.

Det overraskende i Netflix undersøgelse er vel egentlig at spillere som TDC og 3 faktisk flopper totalt, mens Stofa på Skandinavisk Niveau faktisk klarer den okay. En anden ting er, at Fullrate der bruger TDC infrastruktur, klarer sig bedre end TDC selv.. Ikke meget men det sker.

NetflixLeaderboard + ip-support

Se mere om vores internetudbydere hos Netflix her