Netflix får følgeskab i Skandinavien af amerikanske HBO

hbo kommer til danmark

HBO Nordic kommer til Skandinavien midt i november i stærk konkurrence med Netflix, YouSee, Stofa og eks. vis WAoo mm. på markedet for digital underholdning, online film og IP-TV.
HBO er kendt for serier som Sopranos, Sex and the City, Entourage, Deadwood, Six Feet Under og True Blood og ikke mindst Game of Thrones’.

Prisen på HBO Nordic bliver kroner 79,- om måneden, der så giver adgang til hele HBOs film og seriekatalog.
Spændende at hvad TDC/Yousee’s modtræk bliver, for det ser sg.. da sort ud.

Masser af tv og serieguf

For de seriefans, der ikke tidligere kunne vente på de amerikanske successerier, er der også godt nyt, da HBO oplyser, at nye episoder sendes i Danmark under et døgn efter de har haft premiere i USA.
NBO Nordics distribueres via internettet, og vil kunne ses på stort set alle platforme, tablets, computere samt smart-TV og smartphones.
Det forlyder at HBO Nordic sender alt med danske undertekster. Selv de nyeste serier. Surt at være Svensker :O)
HBO komme til danmark
Se mere om HBOs satsning her http://hbonordic.com/dk?gclid=CIPCqsL5j7ICFUPxzAodIFYASQ
Lidt om hvad der er i vente: http://newspaper.li/hbo/

Opdatering:
HBO Nordics afholdte pressemøde i Stockholm forleden, hvor det blev fastlagt, at de ville lancere HBO tjenesten til omkring de 10 euro om måneden. HBO har samtidig offentliggjort dette på deres Facebook-side.
HBO Nordic abonnement bliver på kr. 79,- For denne pris får man adgang til HBO’s lineære TV kanal samt hele bibliotek af serie, film og video materiale.
Ikke en dårlig pris for et bibliotek, der tæller serier som Boardwalk Empire, Game of Thrones, Newsroom og meget mere.

Samsung Note først med HBO
HBO har offentliggjort deres samarbejde med Samsung, som eksklusiv vil kunne tilbyde tjenesten i første omgang. Samsung og HBO Nordic begynder en kampagne i næste uge, hvor man kan købe en Samsung Galaxy Note 10.1 inden nytår og få 6 måneders HBO-abonnement med i prisen.