Nyt tilbehør til iPad 3

Medmindre du har levet under en runesten de sidste par uger, har du sikkert hørt om Apples nye iPad 3. Men hvad er en iPad uden det rigtige tilbehør og dimser. Skal du snart skal til at skrive ønskeseddel, finde ud af hvad du skal bruge dine skatte eller efterlønstilbagebetalinger til, kan du allerede nu finde de nødvendige dimser i butikkerne og tilhørende hjemmesider, der gør at du får mest muligt ud af den ”kun lettere” overdrevne hyppede ”the new iPad”.

Indtil videre er der en dejlig tastatur dockingstation, et Camera Connection sæt, konventionelle dokker som vi kender dem fra forgængerne, strømforsyninger og opladere i trende farver, og omtrent lige så mange forskellige stilarter af must carry tasker og etuier, som var der solgte enheder på den første dag. Her får du et kig på et par must-haves.

iPad Keyboard Dock

iPad Keyboard Dock

En af ”næsten” de nyankommende er IPad Keyboard Dock’en der kombinerer en dock til opladning af din iPad med intet mindre end et tastatur i fuld størrelse med div. USB porte. Tastaturet har særlige taster, der aktiverer iPad funktioner, mens docken kan tilsluttes en stikkontakt ved hjælp af den kendte USB power adapter, enheden kan synkronisere med computeren, og bruge andet tilbehør som iPad Camera Connection Kit (se nedenfor).

køber du lydkabellet med, kan du tilslutte stereoanlæget eller højttalere .

pris i appleshop: 499,- med danske tangenter

iPad Camera Connection Kit

Dette kit giver dig adgang til de to mest almindelige måder at importere fotos og videoer fra et digitalt kamera: ved hjælp af USB-kabel eller et SD-kort. iPad understøtter standard Apples almindelige fotoformater, og JPEG og RAW. – koster 219,- i Apple store

Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless Keyboard

Det slanke Apple Wireless Keyboard der tilbyder Bluetooth, er kompatibel med iPad.

Sæt iPad’en i en dock og tast væk, helt uden kabel. – på Dansk – 549,-

iPad Dock VGA Adapter

iPad Dock VGA Adapter

Tilslut iPaden til et TV, computerskærm eller projektor og se via dette VGA stik.

iPad Dock

iPad Dock

… hvad kan vi sige .. standard docken

iPad Case

iPad book jacket

– Som du sikkert har set i nyheder eller hørt på cafeen, passer de tidligere iPad 2 dække, beskyttelses rammer osv. ikke til “the New iPad”

Men det retter Apple og deres venner lidt op med et hav af nye dimser til vores pengepunge,/ nye iPad – der er blandt andet bløde microfiber dimser eller forstærkede paneler der så skal sikre din nyinvestering.

iPAD aframeEn af dem er “A frame, der skulle vise skærmen i den optimale vinkel

tænker du hvad koster det!! kig i Apple store.

Strømstik i bilen – Powerjolt

iPad Powerjolt
Til opladning af iPad’en i bilen (og det kan jo godt blive nødvendigt), er der denne her “PowerJolt” 12V strømadapter til bilens cigarettænder.
En grøn lampe ring indikerer om PowerJolt er tilsluttet korrekt og klar til at oplade. PowerJolt har et indbygget sikring,  så sikringerne ikke springer
Den er også kompatibel med iPhone og iPod. Griffin produkter er til salg fra Apple Retail Stores og Griffin Technology online.
iPad Scosche

Der er også Scosche varienten med 2 USB udtag.. telefonen eller bagsæde passageren skal jo også have strøm

iPad Smart Baby Monitor

iPad smart baby monitor

Smart babyalarm tilbyder en bekvem og effektiv måde at holde øje med dit barn, interagere med barnets og des behov og sikre deres trivsel.
• Høj opløsning video, klar lyd, nattesyn ( kan vise natbilleder)
• Intuitiv tilt og zoom
• Tal med dit barn, spille musik eller tænde et lys
• Se/hør støj, bevægelse, temperatur og fugtighed
• Hold øje med din baby, uanset hvor barnevognen måtte være stillet

ipad at IP-SupportDet hele kan anskaffes i Apples butikker eller Applestore

 

 

 

 Notebook Repair Guide