iPad 3 uden 4G

Som Computerworld i dag skriver – Den er god nok, IPAD3 understøtter ikke 4G i DK og omegn.

Ikke i DK, til at starte med
iPad 3 kan i morgen fredag, den 16. marts kl. 8.00 lokaltid,  købes i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore, Schweiz og Storbritannien samt i Puerto Rico – Via Apple Online Store (www.apple.com).

Fra den 23. marts kan iPad3 så fås i Danmark og en række andre europæiske lande samt Macau, Mexico, New Zealand og Norge 

iPad reparationer på IP-Support værkstedetGrundlæggende specifikationer
iPad3 får en ny Retina-skærm, og udrustes med en A5X-processor med quad-core-grafik samt 5 megapixel iSight-kamera med 1080p video og har iflg. Apple batteritid på 10 timer – med div. forbehold.

iPad3 Wi-Fi + 4G understøtter alene AT&T- og Verizon-netværk LTE-netværk i USA og på Bell-, Rogers- og Telus-netværk i Canada i USA og Canada og så 3G i hele verden, samt HSPA+ og DC-HSDPA løsninger.

Opstart hjælp
Alle kunder, der køber en iPad3 i en Apple Retail Store får hjælp til at tilpasse deres iPad3 ved at indstille e-post, indlæse nye apps fra App Store m.m., så de er i gang med at bruge deres nye iPad, endnu før de har forladt butikken.

Priser & tilgængelighed
Den nye iPad3 Wi-Fi fås i sort og hvid i 16 GB, 32 GB og 64 GB modeller*** .
iPad3 Wi-Fi+4G fås i 16 GB, 32 GB og 64 GB modeller***.

iOS 5.1 og iTunes 10.6 kan hentes som gratis softwareopdateringer. udvidelser som iPhoto, iMovie 1.3 og GarageBand 1.2 fås til 30 kr. pr. stk. i App Store (www.itunes.com/appstore).

Stjernerne: *Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. **4G LTE understøttes kun på. Dataabonnementer sælges separat. ***Lokale priser offentliggøres senere. Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet.

Se mere på T3