Netflix Kommer

Så er det helt sikkert, verdens førende video streaming-tjeneste: Netflix, har meldt sin ankomst, da de har identificeret et attraktivt europæisk marked, til deres streaming video services, der er en bred vifte af Hollywood, lokale og globale tv-shows, i løbet af 4. kvartal 2012: Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vi nordboere kan forvente det sædvanlige enorme udvalg af film og tv-udsendelser til en fast sats i HD og surround sound.
I USA koster Netflix tjenesten 8 dollar om måneden (ca. 48 kr), men om prisen bliver det samme i DK finder vi nok først ud af senere.

Netflix har streamet til millioner af amerikanere siden 2007, de tilføjede Canada i 2010, Latinamerika i 2011 og Storbritannien og Irland i starten af i år.
Er man interesseret i at blive Netflix-medlem, går man til www.netflix.com, og tilmelder sig, hvorefter man modtager en e-mail alert når Netflix lancerer. Yderligere oplysninger om servicen, herunder prissætning, indhold og understøttede enheder, vil blive annonceret tættere på lanceringen.

Om Netflix

netflix kommer til danmark+ip-supportMed mere end 27 millioner streaming-medlemmer i USA, Canada, Latinamerika, UK og Irland er Netflix, Inc. verdens førende udbyder af internetbaseret film- og tv-streaming.

Til en lav månedlig pris, kan Netflix-medlemmer se film og tv-programmer streamet over internettet til PC’er, Mac og tv. Herunder Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii og Sony PS3-konsoller, en bred vifte af Blu-ray Disc afspillere, internetopkoblede tv, hjemmebiograf systemer, digitale videooptagere og internet-videoafspillere, Apple iPhone, iPad og iPod touch og Apple TV samt Google TV. I alt, at mere end 800 forskellige enheder til Netflix- tjenesten er tilgængelige. For yderligere information, besøg www.netflix.com. Eller følg Netflix på Facebook og Twitter.

Hos beep.tv2.dk

Forlyder det allerede, at Netflix kommer til Danmark den 5. oktober, med danske undertekster på de fleste serier og film.
De har tænkt sig at gå hårdt mod konkurrencen fra eksempelvis YouSee og TDC, som tidligere har talt åbenhjertigt om deres planer om serie-tjenester til deres kunder.