Microsoft Outlook 2010 indeholder effektive værktøjer til administration af erhvervsmæssige og private e-mails, som bruges af mere end 500 millioner brugere af Microsoft Office verden over. Med udgivelsen af Outlook 2010 får du en bedre oplevelse, der imødekommer kommunikationsbehovet på arbejde, hjemme og i skole.

Outlook 2010 har fået et nyt udseende og indeholder avancerede funktioner til administration af e-mail, søgning, kommunikation og pleje af det sociale netværk, samtidig med at du får en oplevelse i verdensklasse, så du hele tiden kan være produktiv og holde kontakten til det private netværk og firmanetværket.

Spare tid på at få vist, oprette og administrere dine e-mails

Tænk på, hvor mange e-mails du modtager på en typisk uge i forhold til for fem år siden. Vi har tilpasset Outlook 2010 til disse ændringer, så du nemmere kan holde styr på de store mængder oplysninger, du modtager hver dag.

  • Administrer uden problemer store mængder e-mails. Med ganske få klik kan du samle, kategorisere eller endda ignorere hele samtaler. Med de nye værktøjer til administration af samtaler og den forbedrede visning Samtale, kan mange e-mails ændres til blot nogle få relevante elementer. Gå til fanen Vis i gruppen Samtaler, og vælg Vis som samtaler for at begynde at udnytte visningen Samtaler.

Den forbedrede visning Samtale kan hjælpe dig med at nedbringe antallet af meddelelse i din indbakke

  • Send de rette oplysninger til de rette personer, og besvar e-mails lynhurtigt. Med MailTips får du omgående besked om potentielle distributionsproblemer, og Hurtige trin samler de opgaver med flere trin, som du udfører oftest, så du kan udføre dem med blot et enkelt klik.1

Få nemmere adgang til de rette værktøjer

Find de kommandoer, du har brug for, når du har brug for dem.

Det forbedrede bånd, som findes i alle programmerne i Office 2010, gør det nemt at finde flere kommandoer, så du kan fokusere mere på slutproduktet end på, hvordan du når dertil.

Båndet er blevet forbedret i Outlook 2010 – båndet skaber fokus på de kommandoer, du bruger mest

  • Du kan nemt konfigurere nye og eksisterende konti, rydde op i indbakken, og du får et visuelt overblik over, hvor meget plads du har tilbage i din postkasse. Dette er blot nogle få af de mange funktioner, som du finder i den nye Backstage-visning i Microsoft Office. Backstage-visningen erstatter den gamle menu Filer i alle Office 2010-programmer og giver dig et centralt og organiseret område, hvor du kan administrere konti og tilpasse brugeroplevelsen i Outlook.

I Backstage-visningen kan du nemt administrere dine konti og tilpasse Outlook-oplevelsen

Oprette forbindelse til personer og holde dig opdateret

Uanset om du styrer et team eller organiserer et familiearrangement, er det vigtigt at holde kontakt til personer på og uden for din arbejdsplads eller privat. Outlook 2010 samler forskellige e-mail- og kommunikationsnetværk, så det bliver hurtigt, nemt og sjovt at holde kontakten til de personer, du holder af.

  • Kombiner flere e-mail-konti, kalendere og adressekartoteker for nemt at administrere dem fra en enkelt centraliseret visning.
  • Administrer dine tidsplaner med den nye planlægningsvisning. Få vist flere Outlook-kalendere, Windows Live eller andre delte kalendere i en strømlinet vandret visning.
  • Se tilgængeligheden for en person, og kontakt vedkommende ved hjælp af en række kommunikationsmetoder – alt sammen fra det nye og lettilgængelige visitkort. 2

Kontakt andre ved hjælp af Outlook 2010s nye og lettilgængelige visitkort

  • Få ekstra oplysninger om personer, f.eks. fælles venner og andre sociale oplysninger, og hold bedre forbindelsen ved lige med dine sociale og arbejdsrelaterede netværk ved hjælp af den nye Outlook Social Connector.

Den nye Outlook Social Connector hjælper dig med at holde styr på venner og kolleger, uden at du behøver at forlade Outlook

Få adgang til vigtige oplysninger, når som helt og hvor som helst

Kontrollér e-mails, uanset hvor du er, og find hurtigt vigtige adresser og telefonnumre, når du har brug for dem. Nu kan du holde forbindelsen ved lige med dine arbejdsrelaterede og private kontaktpersoner ved at tage Outlook-oplevelsen med dig. Det er nemt at bevare overblikket, mens du er på farten.

  • Microsoft Outlook Web App: Hold dig opdateret, og hold kontakten. Få vist dine e-mails, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder, som er gemt på Exchange Server, ved hjælp af en webbrowser.3
  • Microsoft Outlook Mobile 2010: Synkroniser Outlook 2010 med en forbedret mobilversion af Outlook, der passer specielt godt til din Windows-telefon.4

Synkroniser Outlook 2010 med en forbedret mobilversion af Outlook, der passer specielt godt til din Windows-telefon

Hold nemt styr på din indbakke, din tid og dine kontaktpersoner, opret forbindelse til forskellige e-mail-netværk og sociale netværk, og få adgang til dine oplysninger, uanset hvor du er. Med Outlook 2010 kan du holde forbindelsen ved lige med alle dine kontaktpersoner, uanset om du er på arbejde, derhjemme eller et helt tredje sted.

1 Microsoft Exchange Server 2010 er påkrævet til MailTips, og det skal være aktiveret af en Exchange-administrator.

2 Chat og visning af tilstedeværelse kræver et af følgende: Microsoft Office Communications Server 2007 R2 med Microsoft Office Communicator 2007 R2, Windows Live Messenger eller et andet chatprogram, der understøtter IMessenger. Til taleopkald kræves Office Communications Server 2007 R2 med Office Communicator 2007 R2 eller et chatprogram, der understøtter IMessengerAdvanced.

3 Outlook Web App, tidligere kendt som Outlook Web Access, er tilgængeligt for Microsoft Exchange-kunder. Der kræves en internetforbindelse og en understøttet browser, f.eks. Internet Explorer 7 til Windows, Safari 4 eller nyere til Mac og Firefox 3.5 eller nyere til Windows, Mac eller Linux.

4 Der kræves en passende enhed og forbindelse til internettet. Outlook Mobile 2010 medfølger ikke i Office 2010-programmer eller ‑pakker eller Office Web Apps. Outlook Mobile 2010 leveres forudinstalleret på Windows-telefoner (Windows Mobile 6.5 eller nyere) og vil være standardklienten til e-mail, når Microsoft Office 2010 bliver gjort tilgængeligt.