play androidAndroid spil-portal: Playandroid.com
Play android er en spil-portal der udelukkende er dedikeret spil til Googles Android-platform. Portalen gør det muligt, at finde og downloade spil direkte til Android-enheden.

Android er kongen.. eller dronningen

“Android vil være det næste Windows. Hvad Microsoft er for PC er Google for smartphones og spil vil være naturlig del, af denne nye bevægelse” er en af filosofierne bag portalen. Der findes allerede horisontale portaler der tilbyder en bred vifte af apps i forskellige kategorier. Men Playandroid.com er nok den første brede gaming og community-portal for Android-gamere. ”

 

Mobile App opdagelsesproblemet

play android alienPortalen sigter mod at løse “Mobile App opdagelsesproblemet”, som uløseligt er forbundet med app stores, når de bliver for store. Uafhængige udviklere og nye spil kan godt have det svært med, at blive fundet og opdaget i de etablerede app stores, alene på grund af den enorme mængde spil og konkurrencedygtige reklamebudgetter.

Brugerne på den anden side, har brug for mere pålidelighed med hensyn til det rigtige og sikre valg af spil. Som så løses med blandt andet redaktionelt udvalgte spil i et sociale forums”.

Dette gøres med en inhouse-redaktion, som kun vælger gode Android spil som for Eks. er ikke-voldlige og har ikke-voksent indhold. Desuden kan brugerne registreres gratis via Facebook-kontis, hvor man så kan følge og stemme på forskellige Android-spiludviklere mfl. Udviklere kan modsat kommunikere med Playandroid.com brugere via developer profilsider og brugergrupper kan lave skriftlige spilanmeldelser.

Til sidst skal vi så nævne fordelen, at syntes man om et spil der nævnes på portalen, kan det nemt installeres via scanning af QR-koder.
Gå til Playandroid.com
play android portal Qlink