Sådan sikre du af din konto lukkes når du er færdig med at bruge den.

  • Log ind på netflix.com, og gå til siden Din konto (Your Account).
  • Vælg linket Afmeld streamingplan (Cancel Streaming Plan) under Din streamingplan (Your Streaming Plan).
  • Klik på knappen Afmeld streamingplan (Cancel Streaming Plan) for at afmelde din streamingkonto.
  • (Kun USA) Vælg linket Afmeld dvd-plan (Cancel DVD Plan) under afsnittet Din dvd-plan (Your DVD Plan) for at afmelde din dvd-plan.
  • Markér feltet Send mig ikke flere dvd’er fra og med i dag (Stop shipping DVDs to me as of today).
  • Klik på knappen Afmeld dvd-plan (Cancel DVD Plan) for at afmelde din dvd-konto.

Når din konto er afmeldt

  • Din konto lukkes ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode.
  • Du kan fortsætte med at se film og tv-serier, indtil din konto lukkes.
  • Netflix gemmer de film og tv-serier, du har set i et år, efter din konto er lukket.
  • Kun i USA: Returner alle dvd’er og Blu-ray-diske til Netflix inden for 7 dage, efter kontoen er lukket, for at undgå ekstragebyrer.
  • Netflix gemmer dine Netflix data i et år, efter kontoen lukkes.

Netflix+ip-support