SAM unlocker enhver Jailbroken iPhone på iOS 5 og opefter

Her er programmet der frigør din iPhone iOS (i jailbreak’et form) fra en hvilken som helst teleudbyder og gør at du frit kan flytte til en ny udbyder, inden bindingsperioder er overstået.

cyida jailbreakDet har tidligere været en relativ smertefri proces.
Det har ikke altid været idiotsikkert, at arbejde på eller omprogrammere smartphones og det går ofte galt men en masse rod og højteknologiske mursten til følge.
Forskellige basebands på forskellige telefoner betød, at det kun virkede noget af tiden og i forskellige specifikke udgaver. Men et nyt jailbreak værktøj kaldet SAM gør det nemt, at befri en iPhone-model der kan køre iOS 5 uanset baseband.

Ikke alt er nemmere
Processen er en smule mere kompliceret end tidligere metoder, og du får eks. vis brug for en jailbroken iPhone med iOS 5 eller nyere. Når du finder og downloader SAM pakken i Cydia skal du deaktivere din telefon, og derefter reaktivere alt efter land og teleudbyder. SAM spoofer SIM-kortet og gør, at du kan bruge din iPhone på forskellige teleselskaber. Forskellen mellem denne og ældre værktøjer er, at du har brug for et SIM-kort fra den udbyder du vil skifte til, så SAM kan efterligne det direkte. På denne måde er det ikke en fuld unlock, hvor du kan bare skifte SIM-kort hvornår som helst du måtte ønske. Men det ville jo også være kedeligt.

Ingen sarte sjæle
Det er ikke et værktøj for sarte sjæle, men hvis du har en iPhone, som du har brug for at låse op og de ældre låse værktøjer ikke understøtter dit baseband eller din nye smartphone, så er SAM måske et forsøg værd. Du kan finde hele baduljen, trin-for-trin på iClarified.
Nu skal du så bare finde en Jailbreaker, der virker på alle iOs 5 platforme, uafhængig af basebands.
Cydia med SAM