Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S 3 kommer 29. maj

Samsung Galaxy S III er i butikkerne 29. maj, og prisen er 5.000 kroner.

Samsung Galaxy S 3 – elegant og eksklusiv

Den 8,6 millimeter tykke Samsung GALAXY S III er det nye flagskib der skal løfte arven fra kæmpesuccesen GALAXY S II der har solgt i over 20 mio. eksemplarer. GALAXY S III er født med en knivskarp 4,8 tommer Full HD super-AMOLED skærm, der er “tunet” til naturlige farver og naturligt dybdeperspektiv.

Samsung Galaxy S 3 kommer i mørkeblå og hvid og vil have mere afrundet design.

Rygterne der kom før telefonen

Samsung Galaxy S3 er nok den mest omtalte mobil for tiden. Derfor er vi jo alle lidt skeptiske, når en producent der laver skærmbeskyttelse, lægger billeder op af det, der kan være den nye supermobil.

Producenten af skærmbeskyttelse må nødvendigvis have fået informationer om de præcise mål for Samsung Galaxy S3 og samtidig publicerer de så også billeder af den, til trods for at Samsung selv holder kortene tæt ind til kroppen. Så om billederne er autentiske, vil vi overlade til jer læsere at vurdere – den ser i hvert fald flot nok ud på billederne.

Er billederne gode nok, ser det ud til, at Samsung Galaxy S3 får samme skærmteknik som Galaxy Note, hvor man kan lave håndskrevne notater på skærmen, som så forvandles til almindelig tekst. Billederne viser nemlig note-appen S Memo, som findes på Note

samsung s3

Samsung har udsendt invitationer til kommende presse-event, den 3. maj i London.

Begivenheden er efter alt at dømme til ære for den kommende Samsung Galaxy S III.
Invitationen har titlen “Come and meet the next Galaxy”, mens der ikke findes yderligere information på invitationen.

london galaxy 3Der er jo  Olympiske Lege i London til juli

Måske er det en tilfældighed, men ifølge anonyme kilder, vil Samsung markedsføre deres kommende flagskib som den officielle OL 2012-smartphone, med eksklusive OL 2012-modeler af den kommende Galaxy S III.
Informationen vedrørende hardwaren i Samsungs kommende Galaxy S III-model er forsat begrænset, men samme kilde siger også, at Galaxy S III kommer i 2 farver (sort/blå og hvid), med 16 GB og 32 GB intern hukommelse, med Samsungs nye quad-core Exynos processor og skærmopløsning på 1920 x 1080 pixels.

Samsung blæste sidste år al konkurrence væk, da de lancerede Samsung Galaxy S II.

En ledestjerne for Android-fans, der viste at når googles autonome styresystem blev parret med den rigtige hardware og et pænt Samsung-skin, så var Googles software pludselig mere end en kamp for Apples iPhone og iOS. Nogle ville måske ligefrem sige overlegen.

Næsten et år efter lanceringen i juni 2011 er vi utålmodigt begyndt at forvente en snarlig lancering af efterfølgeren, som vi (og resten af verden) på forhånd har døbt Samsung Galaxy S III. Når industri-insidere som Eldar Murtazin påstår, at der allerede er forhåndsbestilt over 10 millioner håndsæt fra operatører, står det klart, at industrien på forhånd forventer massive ting fra Galaxy S 3. Da Galaxy S 2 til dato har formået at sælge langt over 20 millioner håndsæt, og der skal vel ikke meget fantasi til, at se Galaxy S 3 strækker ud efter nogenlunde samme astronomiske tal. Eller måske endnu højere, det kunne jo være kineserne eller inderne også kunne lide efterkommeren.

Det næste stjerneskud fra Samsung-Galaksen?

For nemheds skyld, har Engadget og par af deres ligesindede Gadget-blogge indsamlet de væsentligste rygter omkring den kommende Samsung-telefon. Denne trend til opildning af masserne vil vi hermed fortsætte, ved at opdatere denne post løbende med godbidder af info der siver ud af div. hjemmesider, geek-blogs eller sladre- og spåkoner i den kendte Samsung-galaxe lige indtil Samung løfter låget på deres nyeste smartphone, som vi så efterfølgende vil åle Apples Stockholms-syndrom ramte fans med.

Galaktiske proportioner?

Samsung kan godt lide store dimser og vil nok ikke afvige fra tidligere trends, når det drejer sig størrelse. Husk på at vi alle mente, at Samsung Galaxy S 2 4,3” skærmen var stor, og kaldte Galaxy Nexus for en moppedreng med de 4,65”. Og så er der Galaxy Note, 5,3 kæmpetelefonen eller minitabletten. Personligt har jeg hænder der kræver Str. 12 i handsker/vanter, Noten er lige på kanten, men Nexus ligger godt i hånden.

Rygter tyder på en Galaxy S 3 med 4,6” skærm, som er trend-størrelsen der kan sammenlignes med eks. HTC Sensation XL og One X, og var et tal, der blev lækket i en intern Samsung præsentation, selvom legitimiteten er blevet draget i tvivl. En lidt større 4,8” er også foreslået i en BGR rapport, med et 16:9-format.
Med hensyn til de anvendte teknologier, forventer vi Samsung fastholder Super AMOLED+ Full HD 1080p skærm ala iPad Retina skærmen.

Rapporter om bøjelige og fleksibel skærm holder ikke, da teknologien ikke er moden eller klar endnu.

Android Ice Cream Sandwich en velsmagende selvfølgelighed

Samsung vil nok ikke slippe godt fra, at undlade en Android version af Ice Cream Sandwich i S 3. der er Googles nyeste mobile styresystem, og det er allerede på vej til flere ældre Android-telefoner, herunder Galaxy S 2’eren. Galaxy S 3 ville ikke være opdateret ved lanceringen, hvis det ikke havde Ice Cream sandwich.

Samsung har tendens til, med stor succes, at re-skinne Galaxy enhederne med deres egen Android skin. Forvent forudinstallerede suites af apps, der appellerer til gamere, læsere og filmnørder og amatørornitologer mfl. hvis man forsat følger Galaxy S 2 ledetråden.

Windows Phone

Nye Rygter siger nu, at Samsung har i sinde at udgive en Windows Phone-version af firmaets kommende Android-flagskib Galaxy S III, det skriver bloggen WP-Life.

Ifølge bloggen er der tale om en oktober-udgivelse af telefonen, der skulle anvende Microsoft kommende Windows Phone 8 Apollo-software, mens både hardware og udseende skulle være næsten identiske med det vi kommer til at se på Samsungs London-event den 3. maj.

Samme kilde mener desuden at vide, at den kommende Windows Phone 8-version af Galaxy S III bliver døbt Samsung Focus II, hvorved Samsung har i sinde at gøre firmaets Focus-serie til Windows Phone-modstykket til Android-serien Galaxy S.

Næste generation Quad-Core Processor?

samsunq-core exynosTilbage i november, kom nyheden om et nyt, næste-generations Samsung Exynos 4412 chipset. Der blev skrevet om imponerende quad-core hastigheder på 1.5GHz, hvilket stadigvæk ville være blandt de hurtigste chipsæt på markedet.

På chip-feltet har Samsung flere muligheder. De har deres dual-core Exynos 4212 chip, en dual-core ARM9 chip, 30% mere strømbesparende end hvad der er i Galaxy S 2 og så lidt hurtigere.

Alternativt kunne de gå amok og klemme en Exynos 5250 2 GHz dual-core chip ind i karroseriet, som understøtter vilde opløsninger på 2560×1600. Det kommer nok ikke i S3! Men det kommer på næste gen. tabletter, så bare vent. – og effekten af Exynos processorene forventes også blive hjælpe på batteritiden, med forbedringer op til 50% ifølge Korean times.

Superhurtig kameralukkehastighed?

Galaxy S 2 var ikke sløv, når det kom til den billeddiagnostiske afdeling. Faktisk er der nok en del digital-kameraer der har samlet støv det sidste års tid. Samsungs kamerahold lader dog til, at være ved at ”uppe” deres forspring endnu engang en gang, med deres nye S5K2P1 system, der først blev afsløret tilbage i oktober. Et 8,3 Mega Pixel system, der virkelig er guf med blandt dens evne til at skyde 30 snaps, stort set eliminering af lukkertid osv. Det sker noget af en oprustning på kamerafronten vi forventer at se i Galaxy S 3. Andre rygter antyder megapixel på op til 12 hvor sensoren flugter med chassiset.

Hukommelse og storage-muligheder, ikke kun positive rygter.

Selvom IP-Support gerne så det blev mere, skal vi nok ikke forestille os Samsung sætter meget mere end 1 GB RAM i Galaxy S 3. Det er mere end nok hukommelse til selv de mest udfordrende Android apps, og mere end det skal jo nok ses som lidt af en ekstravagance, medmindre Samsung har til hensigt at lancere nogle nye spændende multi-tasking bruger- og dimsemuligheder.

Med hensyn til storage eller lagerplads, kunne en lille bekymring gå hen imod det Samsung leverede med Galaxy Nexus. Den havde en forholdsvis rimelig 16GB indbygget lagerplads, men ingen microSD-kort.. hvad tænkte de på??? De, der kan lide at bruge deres smartphones som en medieenhed er tvunget til at begrænse deres biblioteker i en tid hvor størstedelen af ​​håndsæt understøtter 32GB microSD-kort, og hvad indbygget lagerplads angår, ville det være skuffende med mindre end 32 eller 64GB bygget lagerplads.. Det er jo ikke en iPhone vel, og vi kan jo godt lide det stort. Tænk stort!

Trådløs opladning?

Hvis du ikke er fan af rodede kabler overalt, ville det så ikke være lidt sejt hvis Galaxy S 3 også kunne have trådløs opladning indbygget. Det er en af nyhederne, der kommer ind fra en koreansk kilde, der hævder at håndsættet vil være i stand til induktiv opladning. Det er ikke en teknologi, der får massernes opmærksomhed men alligevel, det ville være en dejlig, unik funktion til at give Galaxy S 3.

Får Galaxy S 3 3D-skærm? Nej, sandsynligvis ikke …

LG har gjort det, Nintendo har gjort det, og nu er det blevet foreslået, at Samsung også tilføjer 3D-visning til deres mobiler. Et rygte fra Korea siger, at med en Exynos processor ville man kunne drive en brillefri 3D-skærm, lidt ligesom Nintendo 3DS, bare smartere.
Men 3D er ikke nødvendigvis en fordel (enten elsker eller hader du det) Samsung har også afvist 3D rygterne:

“Selvom Samsung Electronics konstant udforsker nye teknologier til vores mobile enheder, har vi ikke umiddelbart planer om at inkludere skærme med 3D-teknologi i vores kommende smartphones,” kan man læse i en erklæring på Engadget.

Så vi kan vel stort set kategorisk udelukke 3D-skærme i Galaxy S 3.

samsung-galaxy-s-iii-snydSamsung Galaxy-S 3 Udgivelsesdato og pris

Hvad bliver håndsættets prissætning og udgivelsesdato? Med hensyn til prisen er det forholdsvis nemt – tag gennemsnittet af nuværende top-ti smartphone-priser. Ca. 4000,- +/-

Udgivelsesdato er en helt anden sag. Det var faktisk forventet at telefonen blev afsløret Mobile World Congress show i februar. På nuværende tidspunkt, cirkulerer rygter om, at en 22 maj lancering, som ses i en række af falske invitationer.

Men der er nok ikke meget andet at gøre end at se tiden an, og følge med i opdateringer på denne side. – og fællesnævneren for Galaxy S 3 må nok være – Think big … Very big