samsung galaxy 3Samsung Galaxy S 3 kommer 29. maj

Samsung Galaxy S III er i butikkerne 29. maj, og prisen er 5.000 kroner.

Samsung Galaxy S 3 – elegant og eksklusiv

Den 8,6 millimeter tykke Samsung GALAXY S III er det nye flagskib der skal løfte arven fra kæmpesuccesen GALAXY S II der har solgt i over 20 mio. eksemplarer.
GALAXY S III er født med en knivskarp 4,8 tommer Full HD super-AMOLED skærm, der er “tunet” til naturlige farver og naturligt dybdeperspektiv.

Samsung Galaxy S 3 kommer i mørkeblå og hvid og vil have mere afrundet design.

Samsung GALAXY S 3 – Intelligent og naturlig

Samsung har ikke kun haft fokus på hardware-specifikationerne på Samsung GALAXY S 3. Der har også været fokus på selve brugeroplevelsen, hvor Samsung har muliggjort features, der gør Samsung GALXAXY S 3 til en intelligent brugeoplevelse. Eksempelvis aflæser frontkameraet brugerens ansigt, og kan se, om der læses et dokument eller en hjemmeside og ved time-out sikre, at telefonen ikke aktiverer skærm-lås eller hvis en bruger ligger på siden og læser, deaktiveres auto-rotering, så man ikke hele tiden skal låse telefonen op..

Telefonens design er inspireret af nogle af  budismens fredfyldte elementer fra sten og blade,hvilket også gengives i menusystemet, hvilket leder til en anden nyhed, at lydene ved skærmtryk er naturlige i stedet for mekaniske eller syntetiske, hvilket bidrager til giver den behagelige oplevelse.

På hardwarefronten er Samsung GALAXY S 3 en opgradering af de helt store. Med ny 1.4GHz quad-core Exynos processor, så der er rigeligt af processorkraft i maskinrummet, og med 16 GB intern hukommelse og plads til MicroSD-kort på op til 64GB får Samsung GALAXY S 3 nok ikke de store pladsproblemer. Derudover kommer Samsung GALAXYS S 3 med NFC, der gør du kan bruge telefonen som betalingsmiddel, et super 8 megapixel kamera med minimal forsinkelse og autostabilisator, suppleret med et 1,9 megapixel frontkamera.

Konkurrenterne

Samsung GALAXY S 3 kommer på Androidfronten især til at skulle sammenlignes med to andre quadcore-børster, nemlig HTC One X og LG Optimus Quad HD.
iPhone 4S er stadigvæk derude, men den kan på ingen måde prale af skærm og lignende hidsige specifikationer som Androidkongen.

Global lancering

Samsung GALAXY S III vil i løbet af de næste par måneder blive lanceret i 145 forskellige lande.

Samsung Galaxy S III – features

Samsung GALAXY S 3 kommer med S-Beam, som kan overføre store filer via NFC og Wifi, All Share, stemmestyring (S Voice) og en masse andre features. Vi opdaterer siden senere.

Processor:
1.4GHz quad-core Exynos processor – 65% hurtigere end Mali chippen på S II
Hukommelse:
16GB intern hukommelse (Slot til MicroSD-kort på op til 64GB)
Forbindelsesmuligheder:
Bluetooth 4.0,
Wifi op til 802.11N
DLNA,
MHL kompatibel micro-USB port
Hovedtelefon stik
NFC tilsluttet batteriet
Skærm:
4.8″ Full HD Super MOLED
Kamera:
8 Megapixel kamera med eks. vis 3 billeder/sek., autostabilisator mm.
1.9 Megapixel frontkamera
Styresystem:
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Specielle features
  • NFC (Near Field Communications)
  • Multitasking PIP (video og browse på samme tid)

samsung galaxy S3