IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: kontakt@ip-support

IP-Support tilbyder IT-service på både netværk og computere

Med IP-Support som din eksterne IT-afdeling sikrer du at IT-supporten, er til rådighed når virksomhedens computere får problemer. Vi supportere alle formere for netværk, fast som trådløst. IP-SUPPORT supportere både Mac og PC samt de associerede systemer, netværk mm, der bruges i forhold til disse.

IT Support

Vi tilbyder både on-site support hos dig som kunde, telefonisk eller fjernsupport via anerkendte værktøjer. Sidstnævnte supporttype indebærer, at vi fjernovertager computeren over internettet på sikker vis, hvilket gør vores støtte effektiv og for dig som kunde med øget oppetid. Hvis problemerne derimod ikke kan løses ved hjælp af fjernsupport, eks. vis ved manglende internetforbindelse, møder vi gerne op hos jer.

Netværk

Vi udfører primærtnetværksløsninger med Ubiquiti Networks professionelle produkter. Dette giver virksomheden den nødvendige ydelse til konkurrencedygtige priser. Vi servicere også andre producenters udstyr efter behov. Vores installationer kan for eksempel med fordel, kontrolleres via skyen med optimal support og service.

Serviceaftale/Klippekortsordning

Har firmaet løbende udfordringer på IT området eller bare brug for hjælp til at vedligeholde jeres netværk, computere eller mobiler, tilbyder vi fordelagtige serviceaftaler. Sammen ser vi på jeres behov og udarbejder en serviceaftale. De fleste kunder gør brug af vores klippekortsordning, inden for en given SLA aftale. Hør nærmere om hvordan vi kan tilbyde support, ved at kontakte os kontakt@ip-support.dk eller på +45 5361 1030.