IT Support +45 60 53 61 10

Computer Reparation i København

IP-Support udfører alle former for PC og Mac-reparationer
Målsætningen er, at du går tilfreds herfra med et velfungerende produkt.
Vi starter med en fejlsøgning af dit produkt. Herefter får du en et tilbud på reparationen. IP-Support udfører alle former for Computer Reparation i København og IT-relaterede reparationer
De fleste reparationer sker indenfor 1-2 dage. Du har også mulighed for at få en Akut-reparation udført, hvilket betyder at computeren fejlsøges og evt. reparation gennemføres hurtigst muligt.

Computer Reparation København

Hos IP-Support tilbyder vi reparation af det meste – På Apple-siden er det alt fra support og reparation af Mac Book Pro til reparation af iMac til eks. udskifning af skærm på Mac book air – eller installation af mac operativ-systemer til lodning af motherboard eller chips på Macbook, Pro eller Macbook Air, iMac reparation mm.

Vi sikrer at vores kunder fortsat kan være glade for deres computere langt ud i fremtiden.

Reparation og support af PC og Apple Mac

Vi Fixer Mac og PC – men hvad ellers?- Vi til byder Ekspresreparation af Mac og PC – rådgivning og assistance til computeren eller netværket for private og erhverv!

IP-Support leverer en “one-stop” løsning for dig som kunde. Reparationer bliver lavet hurtigt, effektivt og professionelt på eget værksted.

Skulle en enhed vise sig at være umulig eller urentabel at reparere, kan vi tilbyde forskellige istandsatte brugte eller nye computere, så du kan komme tilbage til hverdagen hurtigt og så smertefrit som muligt.

IP-Support tilbyder de fleste former for Mac-reparationer!

MacBook Pro reparation

Mac Book Pro Retina reparation

MacBook Air reparation

iMac reparation både de ældre hvide, de lidt tykke fra 2008 til 2012 til de nyeste Retina og M modeller – evt mere om selvhjælp her: IMAC hos Apple.dk

Mac Mini reparation

Mac Pro reparation

Reparation af Macbook skærm Reparation af Mac grafikkort

Vi er blandt andet også Dell og Lenovo Partner og udfører end-to-end reparationer på alle Lenovo maskiner og Dell computere – ligesom på de fleste andre PC systemer som Samsung, HP computere, MSI, Accer PC, Fujitsu, computere, Sony osv.