IT Support +45 60 53 61 10

Reparation af PC og Mac, Iphone, Android mobil og tablet

IP-Support udfører alle former for computer-reparationer og mobilreparationer over til virusramte computere og defekt hardware
Vores målsætning er, at du som kunde går tilfreds herfra med et fungerende produkt. Du kan herunder finde et bredt udvalg af de produkter vi servicere.
Vi starter med en fejlsøgning af dit produkt. Herefter får du en et tilbud på reparationen. IP-Support udfører alle former for computer og IT-relaterede reparationer
De fleste af vores reparationer sker indenfor 1-3 dage. Du har også mulighed for at få en Akut-reparation udført, hvilket betyder at computeren fejlsøges med det samme, og reparationen gennemføres hurtigst muligt.

Reparation af computere, mobil og tablets

Hos IP-Support tilbyder vi reparation af det meste – På Apple-siden er det alt fra support og reparation af Mac Books Pro til reparation af iMac til eks. udskifning af skærm på iPhone – fra installation af mac operativ-systemer til Reparation af motherboard eller chips på Macbook, Pro eller Macbook Air, iMac reparation mm. Vi sikrer at vores kunder fortsat kan være glade for deres Apple og Mac produkter langt ud i fremtiden..
De fleste af vores reparationer sker indenfor 1-3 dage. Du har også mulighed for at få en Akut-reparation udført, hvilket betyder at computeren fejlsøges med det samme, og reparationen gennemføres hurtigst muligt.

IP-Support Fixer Mac og PC – men hvad ellers

Vi Fixer Mac og PC – men hvad ellers?- Vi til byder Ekspres reparation af Mac og PC – computerhjælp og netværkshjælp til private og erhverv!

IP-Support har Mange års erfaring med reparation af en meget lang række forskellige PC og Apple produkter, fra Mac-computere over iMac, både nye og gamle Windows- og Linux-maskiner. IP-Support leverer en “one-stop” løsning for dig som kunde. Reparationer bliver lavet hurtigt, effektivt og professionelt på eget værksted. Skulle en enhed vise sig at være umulig eller urentabel at reparere tilbyder vi en istandsat enhed fra samme årgang eller nyere for, at du som kunde kam komme tilbage til hverdagen hurtigt og så smertefrit som muligt.

IP-Support tilbyder alle former for Mac- og iPhone-reparationer!

MacBook Pro reparation

Mac Book Pro Retina reparation

MacBook Air reparation

iMac reparation både de ældre hvide, de lidt tykke fra 2008 til 2012 til de nyeste Retina – evt mere om selvhjælp her: IMAC hos Apple.dk

Mac Mini reparation

Mac Pro reparation

Reparation af Macbook skærm Reparation af Mac grafikkort

Vi er blandt andet også Dell og Lenovo Partner og udfører end-to-end reparationer på alle Lenovo maskiner og Dell computere – ligesom på de fleste andre PC systemer som Samsung, HP computere, MSI, Accer PC, Fujitsu, computere, Sony osv.