IP-Support tilbyder professionel IT-Service

Med IP-Support som din eksterne IT-afdeling, sikrer du at vores servicemindede support-konsulenter, er tilrådighed når virksomhedens computere får problemer.
Computer problemer
Email hjælp –  hvis du mangler dine mails? Vi får dine emails igang  hurtigt og let.
PC problemer – computer-problemer – hjælp til bærbar – hjælp til regnskabssystemet – vi kan hjælpe dig både i butikken eller hjemme hos dig selv

Vi kan levere både hardware som computere, telefoner, servere samt netværk og næsten alt andet nødvendigt it-udstyr, og er i den sammenhæng uafhængige af bestemte producenter og leverandører.
Hvis den enkelte kundens behov for teknisk assistance falder udenfor vores kompetenceområder, samarbejder vi med en række højtkvalificerede partnere, og vil dermed kunne udfylde vores kunders samlede behov.

IT Fjernsupport
Vi tilbyder både on-site support hos dig som kunde, telefonisk eller fjernsupport via anerkendte værktøjer.
Sidstnævnte supporttype indebærer at vi fjernovertager jeres computer over internettet på sikker vis. hvilket gør vores støtte effektiv og for dig som kunde giver det øget oppetid.
Vores fjernsupport er baseret på en sikker og almindelig godkendt løsning, der giver os mulighed for hurtigere at håndterer et givent problem samt holde udvidede åbningstider.
Hvis problemerne derimod ikke kan løses ved hjælp af FjernSupport eller der eks. vis ikke er internetforbindelse, møder vi gerne op hos jer.Hør nærmere om hvordan vi kan supportere jer, ved at sende en mail til kontakt@ip-support.dk eller ved at ringe på 53611030.

Herudover leverer vi ad-hoc ydelser som f.eks. ferieafløsning, afhjælpning ved spidsbelastninger, levering af særlige kompetencer, assistance ved flytteprojekter eller opgraderings- og ændringsopgaver.
Ved at indgå en service- og supportaftale med os får du en aftale med klare servicemål. Samtidigt kan vi garantere, at vores konsulenter har et godt kendskab til IT systemerne hos de enkelte kunder. Det giver dig en bedre service, større tryghed samt enklere og mere effektive arbejdsprocesser.