IT Support +45 60 53 61 10

Reparation af Mac

Vi er flydende i Apple- og Mac-reparationer.

Vores MAC-reparationer udføres af Apple Certified Mac tekniker

IP-Support tilbyder gode priser

Hurtig og pålidelig reparation og service

Har du brug for computer-reparation? Så kan du trygt overlade din elskede Apple Mac eller iPad til os, vi levere professionelle oplevelser på både Apple- og Windows-produkter!

IP-Support har omfattende erfaring med reparationer, opgraderinger og optimeringer af de fleste Apple-produkter. Vi taler Mac OS flydende, og forstår de mange unikke facetter på disse produkter og operativsystemer, så vi kan give dig topkvalitet og overkommelig Apple/Mac reparationsservice.

Alle priser er vejledende, og kan variere afhængigt af MAC-model. Du vil efter endt fejlfinding modtage et tilbud på udbedring af fejlen.

Reparation af MacBook Pro

Reparation af MacBook Air

Reparation af iMac

Reparation af Mac Pro & Mini

Væskereparationer.


Har du fået kaffe, vand, cola eller sovs i Mac’en kan IP-Support hjælpe! Vi tilbyder rensning af væskeskader med ultralydsbehandlinger og andre effektive rensemetoder.
over 75% af alle væskeskader kan reddes med en grundig rensning, hvilket for dig betyder, at du kan spare en masse penge og miljø.

Når en Mac kommer i forbindelse med væske, dannes der ir og korrosion m.m. i computerens indmad. Dette dannes over kort tid og forværrer hardwarens tilstand. Jo hurtigere den behandles, des mindre skade. Vi renser og fjerner alt korrosion og snavs fra enheden, så den gerne skulle blive god igen.

Vigtigt: Hvis du har spildt væske på computeren, må du IKKE tænde den, du må IKKE sætte den til strøm, og hvis muligt, fjern batteriet. Ring så til os, eller kom forbi butikken med maskinen, da tiden ved væskeskader er afgørende for dens videre liv.
En Apple-maskine skal kun bruge få dage, før der kommer uoprettelige rust- og ir-skader.