IT Support +45 60 53 61 10

Reparation af Mac

Vi er flydende i Apple- og Mac-reparationer.

Vores MAC-reparationer udføres af Apple Certified Mac Tekniker

IP-Support tilbyder gode Priser

Hurtig og pålidelig reparation og service

Har du brug for computer-reparation? og søger du en reparatør, du trygt kan overlade din elskede Apple Mac iPad til? vi levere professionelle oplevelser på både Apple- og Windows-produkter!

IP-Support har omfattende erfaring på reparationer, opgraderinger og optimeringer af alle Apple-produkter. Vi taler Mac OS flydende og forstår de unikke facetter af disse produkter og operativsystemer, så vi kan give dig topkvalitet samtidig med overkommelig Apple/Mac reparationsservice.

Alle priser er vejledende, og kan variere afhængigt af MAC-model. Du vil efter endt fejlfinding modtage et tilbud på udbedring af fejlen.

Reparation af MacBook Pro

Reparation af MacBook Air

Reparation af iMac

Reparation af Mac Pro & Mini

Væskereparationer.


Har du fået kaffe, vand, cola eller sovs i Mac’en kan IP-Support hjælpe! Vi tilbyder rensning af væskeskader med ultralydsbehandlinger og andre effektive rensemetoder.
over 75% af alle væskeskade kan reddes med en grundig autoriseret ultralydsrensning. Hvilket for dig betyder at du kan spare en masse penge.

Når en Mac kommer i forbindelse med væske kommer der ir og korrosion m.m. computerens indmad. Dette dannes over kort tid og forværrer hardwarens tilstand indvendigt, så desto hurtigere den behandles, des mindre skade. Vi renser og fjerner alt korrosion og snavs fra enheden, hvilket ofte af hele maskinen!

Vigtigt: Hvis du har spildt væske på computeren, må du IKKE tænde den, du må IKKE sætte den til strøm, og hvis muligt, fjern batteriet. Og så ring til os, eller kom forbi butikken, da tiden ved væskeskader er afgørende.
En Apple-maskine skal kun bruge få dage, før der kommer uoprettelige rust- og ir-skader.