IT Support +45 60 53 61 10

IT-Support hos IP-Support

IP-Support leverer IT-Support i København og omegn. Firmaet startede i 2006 som konsulentfirma. IP-Support beskæftiger omkring 5 medarbejdere og konsulenter, alle uddannet IT-folk fra Datamatiker til IT-ingeniører.
100% Dansk ejet firma med rigtig mange års erfaring i IT service, installation af internet og netværk og reparation af computere med mere.

Vi tilbyder lokal service- og fjernsupportaftaler for både private eller erhverv, på både PC og MAC, mobil eller tablet.


Vi løser både større og helt små IT-opgaver herunder Netværksopgaver

Vi udføre de fleste former for IT relaterede opgaver professionelt og grundigt, uagtet der er tale om en større eller mindre opgave.

Vi er totalleverandør af IT-løsninger til private og erhverv, lige fra hostede e-mail over Mac eller Windows-PCer til advancerede netværks-installationer til virksomheden eller til styring af lys, varme og installationer i hele huset.


Certificeringer

IP-Support bestrider en bred vifte af certificeringer, og vi forbedre os løbende, så vi kan opfylde de krav der måtte stilles til os som leverandør af IT-services
CCNP-Certificate
CISSP certificat
certificeret UNIFI WIFI ekspert - Enterprise-Wireless-Admin
certificeret CISM
certificeret Veeam Professional
certificeret Kaspersky Professional

Vores partnere

IP-Support er i samarbejde med Northunder certificeret Kaspersky Sølv Partner
Kaspersky Lab (russisk: Laboratoriya Kasperskogo) er en russisk virksomhed hvor den europæiske analyse del er baseret i Schweiz, Kaspersky arbejder med computersikkerhed og er grundlagt i 1997 af Eugene Kaspersky.

IP-Support er certificeret Veeam partner
Databackup der virker – Veeam er den fonetiske udtale af bogstaverne VM -Eller: virtuelle maskiner. … Siden 2006 har Veeam været en af de helt store spillere på Backup løsninger fra den tid, hvor virtuel infrastruktur så dagens lys – De findes ikek meget bedre

IP-Support er certificeret IBAS partner
Datarekonstruktion: Ibas er et godt valg når du har mistet kritisk data. IBAS rekonstruerer data fra alle typer af harddiske, SSD, RAID, server, eller fra virtuelle enheder