IT Support +45 60 53 61 10

Pro Netværk

Professionelle skræddersyede Netværksløsninger. Ikke flere langsomme og ustabile netværk

Netværk til virksomheden

Vi har leveret netværksløsninger til virksomheder, butikker, caféer, skoler, lagerhaller, sportshaller, boligforeninger, events og en længere række private hjem.
IP-Support leverer alt fra færdige standard-netværkskomponenter til tilpassede netværksdesign til dine behov!
Du får kvalitetssikring, datahåndtering og service udføres med fokus på sikkerhed og du vil blive holdt informeret gennem hele forløbet.


Vi udfører blandt andet netværksløsninger med Arista – (Tidligere Untangle), Ubiquiti Networks og Cisco professionelle produkter, hvilket giver den nødvendige ydelse og sikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Netværk kontrolleret i skyen

Netværk unifi WIFI for virksomheden

IP-Support er certificeret på Netværksikkerhed og Wifi-løsninger som Arista Untangle, Cisco og Ubiquiti Unifi-produkter mfl. Vores Netværk bliver som udgangspunkt udført iht GDPR og er CE mærkede.

Vi leverer udstyr der kan håndtere Wifi-standarderne 2,4ghz og 5ghz og 6ghs, der konfigureres og løbende bliver vedligeholdt via vores netværksservices.


Pro WiFi-netværk Professionelle skræddersyede WiFi-løsninger. Ikke flere langsomme og ustabile WiFi-netværk!–> SITE SURVEY OG DÆKNING

Indledningsvis Før implementeringen af trådløse netværk, er vores første opgave, at sikre tilstrækkelig on-site survey, altså en skanning af området/bygningen.
På baggrund af ovenstående udføres en kalkulering/vurdering mængden af access points (AP) vi mener der skal til for, at levere et stabilt netværk.
Sådan opnår vi øget sikkerhed omkring hvilke faktorer der skal tages hensyn til, når der skal vælges sikkerhed, kanaler, frekvenser og udstyr.


Gæstenetværk med egen PORTAL

Vi tilbyder blandt andet en loginportal til Wifi systemet, som kan bruges i forbindelse med gæstenetværk, hvor man som gæst får udleveret eller køber en engangskode eller adgangskode
Alternativt kan løsningen integreres til sociale medier for adgang til internettet. Mulighederne her er mange.
Der kan laves integration til PayPal eller kort betaling i forbindelse med koderne, og tidsstyringen af koderne kan defineres efter ønske.


Serviceaftale/Klippekortsordning

Har firmaet løbende udfordringer på IT området eller bare brug for hjælp til at vedligeholde jeres netværk, så tilbyder vi fordelagtige serviceaftaler.
Sammen ser vi på jeres behov og udarbejder en passende serviceaftale.
De fleste kunder gør brug af vores klippekortsordning, inden for en given SLA aftale.
Hør nærmere om vores muligheder for support, ved at kontakte os kontakt@ip-support.dk eller på +45 5361 1030.


Certificeringer

IP-Support bestrider en bred vifte af certificeringer, og vi forbedrer os løbende, så vi kan opfylde de krav der måtte stilles til os som leverandør af IT-services


Netværks certificeringer

IP-Support bestrider en bred vifte af certificeringer, og vi forbedre os løbende, så vi kan opfylde de krav der måtte stilles til os som leverandør af IT-services

CCNP-Certificate
CISSP certificat
certificeret WIFI ekspert - Enterprise-Wireless-Admin
certificeret CISM