IT Support +45 60 53 61 10

IT-Support & service

Support og service på både netværk, computer og web

Med IP-Support som din eksterne IT-afdeling sikrer du at IT-Support & service, er til rådighed når virksomhedens netværk eller computere får problemer.
Vi supporterer alle former for netværk, fast som trådløst.
IP-Support supportere Mac og PC samt associerede systemer, netværk mm.

Certificeringer

IP-Support bestrider en bred vifte af certificeringer, og vi forbedre os løbende, så vi kan opfylde de krav der måtte stilles til os som leverandør af IT-services
IT-Support & service CCNP-Certificate
CISSP certificat
certificeret WIFI ekspert - Enterprise-Wireless-Admin
certificeret CISM
certificeret Veeam Professional

IT-Support & service hos dig og eller fjernsupport

Vi tilbyder service og on-site-support i virksomheden eller fjernsupport via anerkendte værktøjer.

Fjernsupport indebærer, at vi via internettet kan overtage computeren på sikker vis, hvilket nedsætter ventetiden og øger oppetiden for dig som kunde. Hvis problemerne derimod ikke kan løses ved hjælp af fjernsupport, eks. ved manglende internetforbindelse, møder vi gerne op hos jer.
Nogle af vores tungere tekniske kompetencer dækker blandt andet:
Cisco Routing and Switching
Nogle af vores sikkerhedsprodukter er blandt andet: opsætning og support af ASA Firewalls, IDS/IPS, ISE, VPN/IPSEC og Anyconnect, NAC/802.1x, Sourcefire, Untangel Firewalls, VPN og IDS/IPS samt Palo Alto Firewalls.

Netværk

Mangler du assistance til netværket?
Vi har leveret netværksløsninger til virksomheder, butikker, caféer, skoler, lagerhaller, sportshaller, boligforeninger, events og en længere række private hjem. IP-Support kan levere alt fra færdige standard-netværkskomponenter til design af netværk specielt tilpasset virksomhedens behov!
Vores kvalitetssikring, datahåndtering og service udføres med fokus på sikkerhed og du vil blive holdt informeret gennem hele forløbet.
På denne måde sikre vi den nødvendige ydelse og sikkerhed til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer også andre producenters udstyr efter behov.
Vores installationer kan for eksempel med fordel, kontrolleres via skyen med optimal support og service. Vi udfører primært netværksløsninger med Cisco eller Ubiquiti Networks professionelle produkter, afhængig af virksomhedens behov

Serviceaftale/Klippekortsordning

Har virksomheden løbende udfordringer på IT-området eller bare brug for hjælp til at vedligeholde jeres netværk, computere eller mobiler, tilbyder vi fordelagtige managed-serviceaftaler.
De fleste kunder gør brug af vores klippekortsordning 10 eller 20 timer, inden for en given SLA aftale.

Kontakt os via mail eller telefon:
kontakt@ip-support.dk eller på +45 5361 1030.